Maak een donatie

Hoe kunt u ons helpen?

We huren de garage al, maar het is een kostbare aangelegenheid om met onze activiteiten van start te gaan. We moeten de garage inrichten, gereedschappen kopen, het gebouw aan arbonormen laten voldoen en de drie mensen in dienst nemen om de garage te laten functioneren.

Wij hebben u nodig!

Als startkapitaak hebben we 80.000 euro nodig. Wij doen subsidie aanvragen op zowel lokaal, landelijk als europees, maar dat is niet genoeg en dat is waar u ons kunt helpen! Doe een donatie en wordt onze ambassadeur binnen je vriendengroep, het is heel belangrijk en de enige manier waarop we zullen slagen!

Kleine beekjes maken de grote rivieren.

U kunt ook deelnemen aan onze loterij om een Citroën 2CV6 uit 1989 te winnen…klik HIER

Hoe gaat het? Dat is makkelijk, geef wat u kunt missen, hoe klein ook, het is voor ons van cruciaal belang! Van onze kant zullen wij u een klein cadeautje teruggeven, naar gelang onze middelen, als blijk van onze dankbaarheid.

Voor €10

U krijgt onze eeuwige dankbaarheid en uw naam zal worden gemarkeerd op een van de stenen van de garage zodat iedere gebruiker van onze diensten weet dat ze het aan mensen als u te danken hebben dat zij hun mobiliteit en daarmee hun werk gezondheid kunnen terugverdienen.

Voor €20

U hebt onze eeuwige dankbaarheid, uw naam zal worden gemarkeerd op een van de bakstenen muren van de garage en u zult per email onze nieuwsbrief ontvangen met betrekking tot de vooruitgang van het project.

Voor €50

U hebt onze eeuwige dankbaarheid, uw naam zal worden gemarkeerd op een van de bakstenen muren van de garage en u zult per email onze nieuwsbrief ontvangen met betrekking tot de vooruitgang van het project en u ontvangt een T-shirt met het logo "Ik steun AMR".

Voor €100

U hebt onze eeuwige dankbaarheid, uw naam zal worden gemarkeerd op een van de bakstenen muren van de garage en u zult per email onze nieuwsbrief ontvangen met betrekking tot de vooruitgang van het project en u ontvangt twee T-shirt’s met het logo "Ik steun AMR".

Voor 150, 200, 250, etc... een extra T-shirt per eenheid van €50.

 

Het helpen van anderen is het geven van betekenis aan je leven.

 

Onze erkende vereniging van algemeen belang kan op uw verzoek een fiscaal attest afleveren. 

 

Hoe stuur ik uw donaties?

- Door cheque in te vullen en op te sturen aan: "Association pour la Mobilité Rurale", 13bis La lustre, 33710 Bourg sur Gironde, La France

- Via overschrijving naar de rekening Vereniging voor plattelands mobiliteit. (IBAN: FR76 1005 7190 1500 0201 5120 193 / BIC: CMCILlrf)

- Via  Internetbankieren en PayPal , klik hieronder: 

 

 

- Via  FacebooK KLIK HIER.... 

 

Voor vragen of meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. (Klik op de contact knop in het menu)