Win een 2CV


Probeer uw geluk uit en help ons tegelijkertijd door deel te nemen aan onze loterij en win een prachtige Citroën 2CV6 van 1989 speciaal gerestaureerd voor de gelegenheid.

Hoe de 2 CV te winnen?

Het is simpel, een lot kost €5 en u kunt er zo veel kopen als u wilt.

Gelieve ons via het contactformulier uw naam, achternaam, adres, telefoonnummer, e-mail en het aantal gekochte loten aan te geven zodat we ze u kunnen toesturen met de nummers voor de loterij. En om u natuurlijk op de hoogte te brengen wanneer u de gelukkige winnaar bent.

Koop uw loten:

€5 1 lot, bij aankoop van 10 loten kijgt u 1 lot gratis! U kunt zo veel loten kopen als u wilt.

- Door cheque in te vullen en op te sturen aan: "Association pour la Mobilité Rurale", 13bis La lustre, 33710 Bourg sur Gironde, La France

- Via overschrijving naar de rekening Vereniging voor plattelands mobiliteit. (IBAN: FR76 1005 7190 1500 0201 5120 193 / BIC: CMCILlrf)

- Via  Internetbankieren en PayPal , klik op "Ajouter au panier": 

 - Via  FacebooK KLIK HIER.... 

 Ook als u een donatie doet, moet je een aparte betaling doen voor de loterij.

Lees de regels van de loterij door HIER te klikken

-We verwelkomen de winnaar ofwel op het treinstation Saint Jean van Bordeaux (33000) of op de luchthaven Bordeaux Mérignac. De vereniging AMR zal verheugd zijn om een overnachting en een diner aan te bieden aan de winnaar ter gelegenheid van de overhandiging van de sleutels. De 2CV wordt voorzien van al haar eigendomspapieren en in staat zal zijn om elke afstand te reizen als u er mee wilt vertrekken. Voor het geval u de auto bezorgd wil hebben, zullen wij u helpen eentransporteur te vinden. Mogelijke wereldwijde levering zijn op uw kosten.

 

Voor vragen of meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. (Klik op de contact knop in het menu)